Nieuws

 

Zin in een Bingo Party?

Op zaterdag 13 mei hebben we een Bingo Party met geweldige prijzen. Ook leuke muziek ontbreekt niet, dus neem je dansschoenen mee!

Je bent welkom vanaf 19.15 uur en om 20.00 uur starten we met bingo.

Voor € 35,00 krijg je een speelboekje waarmee je vijf ronden kunt spelen en drie keer kans maakt op leuke prijzen. Voor € 50,00 kan je meedoen met twee boekjes.

De hoofdprijs verklappen we nog niet!

Deze avond wordt georganiseerd door Sharon, Daisy en Carolien. Zij geven je graag informatie als je ze even aanspreekt op de manege, maar informatie kan je ook vragen aan de bar.

Meld je aan!

In verband met inkoop van prijzen is je deelname definitief nadat je betaald hebt.

 

Oproep!

Wil jij op de website komen met een verhaal over jouw ervaringen op onze manege? Binnenkort starten we met blogs. Zo leren we elkaar beter kennen én wie weet lees je nog handige tips voor het verzorgen en rijden van de paarden en pony’s. Maar ook je passie voor paarden, je leukste of spannendste ervaring kun je delen. Wil jij je verhaal delen? Neem dan contact met ons op. Je hoeft geen ervaren schrijver te zijn, een ‘redacteur’ helpt je.

 

Manegeplan app

Wil je er zeker van zijn dat een afzegging van een les of een aanmelding voor een FNRS proef goed geregistreerd wordt? Doe dit dan via de Manegeplan App.

Zo weet je zeker dat er geen misverstanden ontstaan.

Wedstrijden

Er vinden binnenkort weer KNHS-wedstrijden plaats op de manege. De eerstvolgende zijn op zondag 26 maart en maandag 10 april. Op die dagen zijn de rijbanen een groot deel van de dag niet beschikbaar voor vrij rijden.

Voor een overzicht van wedstrijden bij ons op de manege verwijzen we naar de kalender op de website van KNHS.

 

Activiteitenkalender

We hebben de komende maanden weer hele leuke activiteiten voor jong en oud! Bekijk de activiteitenkalender en meld je aan!