Nieuws

Sinterklaas!

Op zondag 4 december vieren we Sinterklaas op de manege. Ben jij het allersnelste kind? Ben jij sneller dan de Sint? Behendiger dan Piet?

Schrijf je dan in!

  • Van 09.30 tot 11.00 uur: leeftijd 11 jaar en ouder (vol)
  • Van 11.30 tot 13.30 uur: leeftijd 6 t/m 10 jaar (nog enkele plekken)

Kosten: EUR 17,50 per persoon.

 

Ponydagen tijdens de Kerstvakantie!

Op 27, 29 en 30 december zijn er weer ponydagen op de manege, waarbij je weer heerlijk met een pony (of paard) bezig kunt zijn: mooi maken, poetsen, rijden en meer…

  • Dinsdag 27 december en vrijdag 30 december: alle leeftijden (rij-ervaring vereist)
  • Donderdag 29 december: 11 jaar en ouder

Kosten: EUR 40,00 per persoon per dag inclusief lunch, drinken en een uur rijden.

Wijziging tarieven

Per 1 januari 2023 wijzigen onze tarieven voor manage- en pensionklanten:

Speciaal voor pensionklanten!

Op 11 december hebben we een speciale ‘schriktraining’ voor pensionklanten met je paard of pony. De schriktraining vindt plaats onder professionele begeleiding en is voor iedere combinatie mogelijk. Zo versterk je de band met je paard en leer je elkaar beter te begrijpen. Lees meer over de schriktraining en meld je aan!

 

Wedstrijden

Er vinden binnenkort weer FNRS proefjes en KNHS-wedstrijden plaats op de manege.

De eerstvolgende FNRS proefjes zijn op 27 november en de eerstvolgende KNHS proeven zijn op 18 december 2022. Op die dagen zijn de rijbanen een groot deel van de dag niet beschikbaar voor vrij rijden.

Voor een overzicht van wedstrijden bij ons op de manege verwijzen we naar de kalender op de website van KNHS.

 

Oproep!

Wil jij op de website komen met een verhaal over jouw ervaringen op onze manege? Binnenkort starten we met blogs van onze manege- en pensionklanten. Zo leren we elkaar beter kennen én wie weet lees je nog handige tips voor het verzorgen en rijden van de paarden en pony’s. Maar ook je passie voor paarden, je leukste of spannendste ervaring kun je delen.

Wil jij je verhaal delen? Neem dan contact met ons op. Je hoeft geen ervaren schrijver te zijn, een ‘redacteur’ helpt je.

 

En de winnaar is…

Roy Stalenhoef heeft de fotoactie van de Open Manegedagen gewonnen en krijgt maar liefst een jaar lang gratis paardrijden op onze manege! We feliciteren Roy van harte met deze fantastische prijs, die door de FNRS is uitgereikt.

de winnende foto