Nieuws

Nieuwjaarsdag 2023 was een spektakel!

Op zondag 1 januari was het weer ouderwets gezellig tijdens de nieuwjaarsreceptie.

Er waren demonstraties van Carrousel Club Spaarnwoude, het Verrassings 4-tal met Carla, beide Lottes en Inge, een indrukwekkend parcours gereden met Maiko en Bartje voor de kar en een spectaculaire springwedstrijd met de jonge ruiters en hun paard of pony. Het aanwezige publiek leefde helemaal mee met de springruiters, de ooooh’s, aaaah’s en applaus bewezen dat!

Natuurlijk waren er oliebollen, appelflappen en snacks! Een geslaagde start van het nieuwe jaar!

 

Tarieven 2023

Per 1 januari 2023 zijn de tarieven gewijzigd voor manege- en pensionklanten:

Wedstrijden

Er vinden binnenkort weer KNHS-wedstrijden plaats op de manege.

De eerstvolgende zijn op zondag 22 januari en zondag 19 februari. Op die dagen zijn de rijbanen een groot deel van de dag niet beschikbaar voor vrij rijden.

Voor een overzicht van wedstrijden bij ons op de manege verwijzen we naar de kalender op de website van KNHS.

 

Manegeplan app

Wil je er zeker van zijn dat een afzegging van een les of een aanmelding voor een FNRS proef goed geregistreerd wordt? Doe dit dan via de Manegeplan App.

Zo weet je zeker dat er geen misverstanden ontstaan.

 

Oproep!

Wil jij op de website komen met een verhaal over jouw ervaringen op onze manege? Binnenkort starten we met blogs van onze manege- en pensionklanten. Zo leren we elkaar beter kennen én wie weet lees je nog handige tips voor het verzorgen en rijden van de paarden en pony’s. Maar ook je passie voor paarden, je leukste of spannendste ervaring kun je delen.

Wil jij je verhaal delen? Neem dan contact met ons op. Je hoeft geen ervaren schrijver te zijn, een ‘redacteur’ helpt je.