Vacature

Werken bij de leukste manege met de leukste collega’s en paarden!

Ben jij een echte aanpakker, die altijd een vrolijk humeur meeneemt en graag met paarden en mensen werkt? Dan zijn we op zoek naar jou!

Onze manege ligt in natuurgebied Spaarnwoude. We hebben een binnenrijbaan en twee buitenrijbanen en mogelijkheid om buitenritten te maken in het prachtige gebied. Onze klanten zijn volwassenen en kinderen die graag bij ons paardrijden en mensen met eigen paarden, onze pensionklanten. We hebben paardenwelzijn hoog in het vaandel staan en zorgen ervoor dat alle paarden dagelijks veel buiten komen in de paddocks of de wei en regelmatig gezien worden door de dierenarts en de hoefsmid.

Er worden dagelijks groepslessen en privélessen gegeven door ervaren instructeurs die zichzelf hebben bewezen op hoog niveau in de wedstrijdsport. Onze lessen zijn van hoge kwaliteit. Voor onze klanten zijn er mogelijkheden om met specifieke trainingen zichzelf te verbeteren, bijvoorbeeld onze valtrainingen voor de ruiters en schriktrainingen voor paard én ruiter. Het hele jaar door zijn er activiteiten voor jong en oud, zoals buitenritten, ponykamp, wedstrijden en clinics.

Jouw werkzaamheden

  • Paardrijles geven, zowel groepen als privélessen
  • Het begeleiden van ponykamp
  • Het helpen van klanten met het verzorgen van de paarden, opzadelen, afzadelen en opstijgen bij de lessen
  • Erop toezien dat de stallen er netjes uitzien en dat klanten de spullen opruimen op de daarvoor bedoelde plek
  • Erop toezien dat de paarden na de lessen worden naverzorgd
  • Het verstrekken van informatie over onze manege aan klanten en geïnteresseerden
  • Stalwerkzaamheden zoals stallen uitmesten, paarden voeren en de gangen vegen
  • Paarden buiten zetten in de paddock of op de wei
  • Paarden in de stapmolen zetten

Welke ervaring zoeken we?

Je bent dol op paarden en een ervaren ruiter. Een afgeronde instructeursopleiding is een pré, maar je mag ook een instructeursopleiding volgen in combinatie met je werk bij ons.

Welke vaardigheden zoeken we?

Je houdt van aanpakken en bent fysiek fit. Je bent collegiaal en altijd bereid collega’s en klanten te helpen. Je bent klantvriendelijk, nauwkeurig en flexibel.

Je werktijden

De lessen worden gegeven in de middag, de avond en in de weekenden. We hebben een werkweek van 40 uur, maar in overleg is parttime werken ook mogelijk.

Interesse?

Stuur je motivatie en curriculum vitae naar info@manegespaarnwoude.nl. Als je eerst meer informatie wilt, kun je contact opnemen en vragen naar eigenaresse Carla Monhemius via telefoonnummer 020 – 497 6220.